Bel ons 085 - 3038219
Adres

Snelliusweg 9, 4691 SP THOLEN

Dakkapel opties

DAKKAPEL EXTERIEUR

Rolluik/sun screen:

Een rolluik of een sun screen op uw dakkapel is mogelijk. Als u dit geplaatst wilt hebben dan wordt daar direct rekening mee gehouden bij het uitvoeren/voorbereiden van uw dakkapel. De bak wordt standaard geplaatst achter het boeiboord.

Bediening is elektrisch (afstandsbediening) en het betreft een Somfy IO motor. Tegen meerprijs kunt u ook gebruik maken van een app pakket waarmee deze op afstand bedienbaar is. Uiteraard kunt u ook altijd kiezen voor een wandschakelaar, zowel opbouw als inbouw.

Nadere specificaties

zon- en warmte werend
extra isolatie
diverse kleuren mogelijk
inbraak preventie
verduisterend
extra privacy
afstandsbediening als bediening

Verholen goten / loodvervanger / gekleurd lood

Er zijn pannen die een verholen gootsysteem vereisen. Een verholen gootsysteem is een compleet systeem voor het afvoeren van regenwater bij plaatsing van een dakkapel door de verborgen (verholen) ligging onder de dakpan. Daarbij ontstaat een fraaie afwerking.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot loodvervanger als ook gebruik van gekleurd lood (denk aan rood lood voor uw rode dakpannen).

Vraag hier bij uw offerte naar voor meer informatie.

HR ++ glas

HR ++ glas genoemd is een extra isolerende beglazing, het is aan de spouwzijde van de binnen ruit voorzien van een iconenlaagje (metaalcoating) waar u niets van ziet. Daarnaast heeft HR ++ glas in uw dakkapel een extra energiebesparing en een zelfde lichtdoorlatendheid.

HR ++ glas wordt standaard toegepast in de dakkapellen.

Daarnaast kan uiteraard ook maatwerk worden geleverd zoals triple beglazing, melkglas, glas met jaloezie  etc.

Houtnerf folie

Kozijnen en ramen met houtnerf in kleur (buitenkant) zijn in principe mogelijk in diverse ral kleuren. Zoekt u een eigen ral kleur?  Vraag hier naar bij uw offerte.

Zinken bekleding

Het is tevens ook mogelijk om de dakkapel aan de buitenzijde met zink te laten bekleden in diverse varianten mogelijk (bijv. met felsnaden).

Roedes in glas

Dit is mogelijk. Tevens kan de roedeverdeling aangepast worden aan uw wens indien er bijvoorbeeld bij uw woning op de andere verdiepingen ook reeds sprake is van glas met roedes. Ook zijn diverse breedtes van de roedes mogelijk

Sierkraal/Sierlijst

De dakrand wordt in plaats van met dak trim uitgevoerd met een aluminium hoeklijn. Ook hier zijn weer diverse mogelijkheden zoals aluminium daktrim in diverse kleuren en uitvoeringen, zinken kraal (zo ook op klang).

DAKKAPEL INTERIEUR

Insectenhor

Insecten hor wordt kant-en-klaar op de maatvoering van de raam sparing gemaakt. U kunt kiezen uit een inzet hor systeem of  een rol hor systeem. De kleur geleiders is leverbaar gelijk aan draaideel kleur.

Ventilatie roosters

U kunt ventileren onder alle weersomstandigheden en zeker in een slaapkamer is dit heel erg belangrijk voor de gezondheid. Het rooster kan zowel in het vaste gedeelte van het kozijn als in het draaiende gedeelte en is hand bedienbaar aan de binnenkant. Roosters zijn eenvoudig zelf schoon te maken vanaf de binnen kant en zijn in diverse kleuren leverbaar.

Aftimmering dakkapel

Aftimmeren van de dakkapel aan de binnenzijde wordt uitgevoerd met gipsplaat, afwerklatten en optioneel een vensterbank.

Daarnaast bestaat voor wat betreft dakkapel aftimmeren ook de optie om een luxe aftimmer plaat te gebruiken of om de binnenzijde te laten stuken, elite stucco.

Klimaatbeheersing

Door plaatsing van een airco regelt u het juiste klimaat in uw dakkapel; koelen, warmen en ventileren. De unit is fluisterstil en energiezuinig.

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen verfraaien uw ramen en bieden u privacy. Het grote bijkomende voordeel is dat het in het frame van het raam zit, waardoor het gordijn niet in de weg zit bij het open/sluiten van het raam. Deze zijn uitvoerbaar in transparante, licht doorlatende als wel in verduisterende stof.

Jaloezie tussen glas

Nooit meer de kinderen of de kat in de lamellen, want deze lamellen zitten tussen het glas en zijn heel makkelijk bedienbaar. Hierbij is wel sprake van een lange levertijd zodat na akkoord op de offerte de datum van plaatsing in overleg nader bepaald wordt.

Wand aanhelen

Als de dakkapel 2 kamers bevat dan kan de wand worden aan geheeld met gipsplaat of gipsblokken. Tijdens een zolderverbouwing kunnen er op deze manier kamers worden gecreëerd.

Inbouwspots

Verlicht uw dakkapel met deze moderne en energiezuinige inbouwspots in het plafond van uw dakkapel.

Schuifdeurtjes onder dakkapel

Knieschotten bieden de opbergruimte die u anders onbenut laat onder de dakkapel. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van MDF schuifdeuren.

Verdere opties zijn onder meer:

 • Houten kozijnen
 • Stolpramen
 • Diverse profielsoorten voor het kozijn
 • Tussenpaneel
 • Diverse typen raamkrukken
 • Zomer en winterstand
 • Grotere overstekken
 • Opdik randen
 • Sierlijsten
 • Vensterbank kunststof of hout
 • Verzwaring dakconstructie voor zonnepanelen
Bekijk hier het overzicht van de dakkapellen met platdak
Bekijk hier het overzicht van de dakkapellen met pannendak

 

Neem direct contact op voor al uw vragen en/of mogelijkheden.