Bel ons 085 - 3038219
Adres

Snelliusweg 9, 4691 SP THOLEN

Dakkapel Sommelsdijk

Dakkapel Sommelsdijk

Het dorp Sommelsdijk op Goeree-Overflakkee vormt samen met het naastgelegen Middelharnis een zogenoemd tweelingdorp. Vanwege de twee kernen die tegen elkaar aan groeien. Landbouw is altijd belangrijk geweest voor het dorp, en is dat nog steeds. In tegenstelling tot tweelingdorp Middelharnis, waar de visserij altijd centraal heeft gestaan. De grootste kerk van het eiland Goeree-Overflakkee staat aan de Ring in Sommelsdijk. Het hart van de cultuur en het erfgoed van Goeree-Overflakkee vind je terug in het Streekmuseum. Het is gevestigd in zeven aan elkaar verbonden trapgevelhuisjes in de Kerkstraat.

Bent u woonachtig in Sommelsdijk? Heeft u een dakkapel nodig? Dan bent u bij ZWN Daktechniek aan het juiste adres. Wij plaatsen dakkapellen in Sommelsdijk. U kunt kiezen uit een dakkapel met plat dak of een dakkapel met pannendak.

Een dakkapel plaatsen op uw woning in Sommelsdijk kan een grote stap voor u zijn. Wellicht ziet u op tegen de rotzooi die het meebrengt en vergeet ook vooral niet dat u een tijdje met een gat in uw dak zit. Bij ons is uw dakkapel in 1 dag geplaatst!

ZWN Daktechniek komt graag langs om de mogelijkheden te bekijken en een vrijblijvende offerte voor u te maken.