Bel ons 085 - 3038219
Adres

Snelliusweg 9, 4691 SP THOLEN

Dakkapel Breda

Dakkapel Breda

Breda is uitgegroeid tot een moderne stad met, dankzij haar historische decor, een geheel eigen, gezellige sfeer. Breda is in alle seizoenen dé plek om te zijn. Breda is niet voor niets uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland! Eindeloos shoppen in een prachtig, historisch decor. Unieke cafés, heerlijke terrassen en rustgevende parken. Moderne ontwikkelingen op architectonisch gebied zijn aan Breda bepaald niet voorbijgegaan. Hedendaagse en historische monumenten vullen elkaar in Breda op een bijzondere manier aan en gaan vaak naadloos in elkaar over.
Bent u woonachtig in Hellevoetsluis? Heeft u een dakkapel nodig? Dan bent u bij ZWN Daktechniek aan het juiste adres.

Wijken in Breda

Wij installeren dakkapellen in Breda in o.a. de volgende wijken; Chassé Park, City, Fellenoord, Schorsmolen, Stationsbuurt, Valkenberg, Belcrum, Biesdonk, Doornbos-Linie, Geeren-Noord, Geeren-Zuid, Krogten, Wisselaar, Waterdonken, Brabantpark, Heusdenhout, Sportpark, Zandberg, Blauwe Kei, Ginneken, IJpelaar, Mastbos, Overakker, Haagpoort, Boeimeer, Ruitersbos, Effen-Rith, Hazeldonk, Heilaar, Heuvel, Lies, Princenhage, Steenakker, Tuinzigt, Westerpark, Asterd, Emer, Gageldonk, Haagse Beemden, Heksenwiel, Kesteren, Kievitsloop, Kroeten, Muizenberg, Paradijs, Overkroeten, Bavel, Nieuw Wolfslaar, Ulvenhout, Prinsenbeek en Teteringen.

U kunt kiezen uit een dakkapel met plat dak of een dakkapel met pannendak.

Een dakkapel plaatsen op uw woning in Hellevoetsluis kan een grote stap voor u zijn. Wellicht ziet u op tegen de rotzooi die het meebrengt en vergeet ook vooral niet dat u een tijdje met een gat in uw dak zit. Bij ons is uw dakkapel in 1 dag geplaatst!

ZWN Daktechniek komt graag langs om de mogelijkheden te bekijken en een vrijblijvende offerte voor u te maken.