Bel ons 085 - 3038219
Adres

Snelliusweg 9, 4691 SP THOLEN

Dakkapel Bergen op Zoom

Dakkapel Bergen op Zoom

Op de grens van Brabant en Zeeland ligt de Brabantse Wal, één van de drie Landschappen van Allure in Noord-Brabant.
Een gebied waar natuurschoon, monumenten en culturele evenementen met elkaar verweven zijn. In het midden van het gebied ligt Bergen op Zoom. Meer dan 800 monumenten in deze stad vertellen het verhaal van een rijk en bewogen verleden. Parel van Bergen op Zoom is Het Markiezenhof, voormalig woonpaleis van de heren en markiezen van Bergen op Zoom. Op avontuur door dit uitgestrekte paleis met zijn vele zalen, kamers, galerijen, traptorens, binnenplaatsen en tuinen, krijg je een goed beeld van de geschiedenis van stad en regio. Het kermismuseum heeft ook onderdak in Het Markiezenhof. De vele culturele evenementen en het brede winkel- en horeca-aanbod maken een bezoek aan deze stad meer dan de moeite waard. 
Bent u woonachtig in Bergen op Zoom? Heeft u een dakkapel nodig? Dan bent u bij ZWN Daktechniek aan het juiste adres.

Wijken in Bergen op Zoom

Wij installeren dakkapellen in Bergen op Zoom in o.a. de volgende wijken; Centrum, Havenkwartier, Vestinggronden Noord, Vestinggronden Zuid, Meilust, Tuinwijk, Noordgeest, Warande, Gageldonk, Het Groene Gordijn, Langeweg, Nieuw Borgvliet, Sportpark Rozenoord, Het Glacis,  Het Fort, Zeekant, Bergse Plaat, De Markiezaten, Schelde Veste, Halsteren-Centrum, Rode Schouw, De Beek, De Schans, Jankenberg, Lepelstraat-Dorp, Kladde, Klutsdorp en Heimolen.

U kunt kiezen uit een dakkapel met plat dak of een dakkapel met pannendak.

Een dakkapel plaatsen op uw woning in Bergen op Zoom kan een grote stap voor u zijn. Wellicht ziet u op tegen de rotzooi die het meebrengt en vergeet ook vooral niet dat u een tijdje met een gat in uw dak zit. Bij ons is uw dakkapel in 1 dag geplaatst!

ZWN Daktechniek komt graag langs om de mogelijkheden te bekijken en een vrijblijvende offerte voor u te maken.